fredag 7. mars 2008

Pizza

Deig
3 dl vann
4 ss soyaolje
1 pk gjær
1 ts salt
ca 7 dl hvetemel
  • Varm opp vannet
  • Tøm det lunkene vannet over i en bakebolle, tilsett olja
  • Bland salt og gjær med noe av melet. Ikke tilsett alt melet med en gang, men juster mengde med mel slik at du får en passe deig:)
  • Sett deigen til heving i 20 minutter.

Fyll

400 gr kjøttdeig
1/2 løk
1 lite glass tomatpure (200 gr)
vann
salt
pepper
tabasco
paprikakrydder
oregano
Slik gjør du:
  • Hakk løk i små biter.
  • Stek kjøttdeig
  • Tilsett løk, tomatpure og vann
  • Tilsett krydderet og smak til:)

Du trenger også en pakke med revet pizzaost:)

Stek pizza'n på 225'c i 17-20 minutter.

Ingen kommentarer: