Deig
3 dl vann
4 ss soyaolje
1 pk gjær
1 ts salt
ca 7 dl hvetemel
- Varm opp vannet
- Tøm det lunkene vannet over i en bakebolle, tilsett olja
- Bland salt og gjær med noe av melet. Ikke tilsett alt melet med en gang, men juster mengde med mel slik at du får en passe deig:)
- Sett deigen til heving i 20 minutter.
Fyll
400 gr kjøttdeig
1/2 løk
1 lite glass tomatpure (200 gr)
vann
salt
pepper
tabasco
paprikakrydder
oregano
Slik gjør du:
- Hakk løk i små biter.
- Stek kjøttdeig
- Tilsett løk, tomatpure og vann
- Tilsett krydderet og smak til:)
Du trenger også en pakke med revet pizzaost:)
Stek pizza'n på 225'c i 17-20 minutter.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar