4 egg
125 gr. sukker (1 1/2 dl.)
125 gr. hvetemel (2 dl.)
1 ts bakepulver
melis
Fyll:
ca 4 ss bringebærsyltetøy
Framgangsmåte:
- Smør en langpanne og kle den med bakepapir. Smør papiret også.
- Pisk egg og sukker til en tykk, lys eggedosis.
- Bland forsiktig inn siktet mel og bakepulver. Hell røren i formen og smør den godt utover i alle hjørner.
- Stek kaken i ovnen ved 220'c i ca. 8-10 minutter til kaken er gyllen og gjennomstekt.
- Hvelv kaken på et stort stykke bakepapir, drysset med sukker. Fjern papiret på kakebunnen.
- Legg kakeformen tilbake over kaken, og la den stå i 2-3 minutter.
- Ta bort formen og smør syltetøy over kaken.
- Rull kaken sammen fra langsiden og pakk bakepapiret rundt. La rullen bli liggende med skjøten ned.
- Avkjøl kaken.
- Fjern papiret , dryss melis over kaken, og skjær rullekaken i skiver.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar